Stoppen of doorgaan? 4 vragen!

Stoppen of doorgaan? 4 vragen!

Mijn cliënt vertelt: “Zo met de zomer voor de deur vind ik het lastig om weg te gaan”.
“Kinderen hebben vakantie. Veel opvang om te regelen. Bovendien, ik houd ervan met vrienden lekker een terras te pikken bij mooi weer, spontane dingen te doen en evenementen bij te wonen die in de zomer veel georganiseerd worden. Waarom zou ik geen reguliere baan van negen – vijf nemen?”

Wellicht herken je zo’n vraag bij jezelf: stoppen of doorgaan met vliegen.

Graag deel ik met jullie de 4 vragen die ik aan haar gesteld heb en waar we aan werken. Wellicht komen ze jou goed van pas en kunnen ze je helpen!

  1. Wat vind je het allerleukste om te doen? Überhaupt, in werk en daarbuiten!? Zonder moe of verveeld te raken!
  2. Wat in je werk vind je het leukste, dat het als het ware niet op werken lijkt?
  3. Wat is in jouw werk de meest fijne, bevredigende ervaring die je kunt hebben, ook al duurt het maar even?
  4. Wat is echt jouw unieke kwaliteit in je werk. Het kan zeker zo zijn dat meerdere mensen die kwaliteit bezitten, echter, hoe zet jij die unieke kwaliteit in. Vanuit jouw diepste essentie, want dat is uniek!

Een paar aandachtspunten wanneer je deze vragen beantwoord:

  • Neem de tijd om de vragen tot je door te laten dringen.
  • Neem ruim de tijd om ze te beantwoorden!
  • Schrijf alles op wat je te binnen schiet. Merk welke gedachten er bij je opkomen en voel vooral ook hoe het voelt en wáár in je lijf. Met andere woorden, maak verbinding met je ratio en je gevoel. Dan weet je in je hoofd en je hart of het echt klopt!

Ik ben reuze benieuwd naar jouw ervaring met deze vragen. Je kunt ze met me delen door eenvoudig te antwoorden op deze mail.

Mocht je hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken:

bel me: + 31-6-28830163
Skype (marianhuijsser) of
mail me, marian.huijsser@lifecoach-airlinecrew.com. Je bent van harte welkom! Als ik niets van je verneem, graag weer tot over 2 weken!

Geen reactie's

Geef een reactie