REIS NAAR COLOMBIA

Let the magic happen!

 

 

Het is tijd voor jou! Tijd dat jij jezelf gunt om “de boel op een rijtje te zetten”. Te reflecteren: waar kom ik vandaan, waar sta ik nu en waar wil ik naar toe? Je innerlijke Kompas hervinden!

Op een leuke, inspirerende en avontuurlijke manier!

Niet op een opleidingslocatie. Wel op een niet alledaagse plek! In de bergen en op historische grond. De historische grond van de Kogi Indianen. Die juist op die plek één met het ritme van de natuur leefden en hun afstammelingen doen dat nu nog. Waar iedere berg zijn eigen wijsheid heeft die zij respecteren en eren.

Ga met me mee! Ik nodig je uit voor een driedaagse workshop aan de prachtige Colombiaanse Caraïbische kust. Daarna bewandelen we met een lokale gids het pad naar La Ciudad Perdida, de Verloren Stad. We ronden deze unieke ervaring af met nog één dag aan de Caraïbische kust.

Wanneer?

10 januari 2020 – 20 januari 2010.

Tijdens de workshop onder de palmbomen op het strand, gaan we aan de slag met de ware verbinding met jezelf. Wie ben ik, wat is belangrijk voor mij, klopt het waar ik mee bezig ben? Hoe wil ik mijn leven vanaf nu voluit leven.  Na de 3 daagse workshop, gaan we samen met een lokale gids in 5 dagen het pad naar La Ciudad Perdida bewandelen. Terwijl je daar loopt, door de bergen, de prachtige onbedorven en authentieke natuur, laat je dat wat je leerde tijdens de workshop resoneren, met jezelf, in de natuur. Iedere dag wordt gekoppeld aan een oefening. Op die manier maken we een werkelijke verdieping tijdens de wandeling met iedere dag een concreet ritueel of oefening. De wandeling gaat over bos paden, door beekjes en meertjes. Je hoeft niet perfect getraind te zijn om hier aan deel te kunnen nemen. Een goede conditie is belangrijk. Dan kun je méér genieten van deze unieke ervaring. Zie je jezelf al lopen daar? Samen in een kleine groep van mensen die dit ook willen mee maken! Die ook op deze manier aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken? Dit is echt een unieke kans. Deze combinatie van reizen en persoonlijke ontwikkeling, het nemen van persoonlijk leiderschap, het hervinden van je innerlijke kompas,  ontwikkelen wat je wilt ontwikkelen, loslaten wat je wilt loslaten, op die bijzondere plek! Je gaat een werkelijke transformatie doormaken. Een innerlijke shift. Je maakt contact met je innerlijke zelf en je leert dingen van jezelf ontdekken die je daarvoor nog nooit ontdekt had. Je verbaast jezelf over jezelf. Je leert krachten kennen waarvan je niet wist dat je ze in je had. Uit je hoofd, in je lijf. Verbinden van hoofd en hart. In verbinding met jezelf JA zeggen tegen jezelf. Je ontdekt wat jij werkelijk wilt! Dat neem je daarna allemaal mee naar huis. Naar jouw leven van alle dag. Om zo het leven te leiden waar jij blij van wordt!

Na 5 dagen zijn we weer terug. Dan nemen we nog één dag om gezamenlijk af te sluiten. Dat zorgt ervoor dat je jouw unieke beleving een extra verdieping geeft, zodat je ieder moment waarop jij dat wilt in jouw herinnering altijd contact kunt blijven maken met deze geweldige en rijke ervaring. Het wordt een life changing event. Dat beloof ik.

 

Wanneer je naar huis gaat, neem je een schat van ervaringen mee die je de rest van je leven bij zal blijven. Alles wat je daar gevoeld, beleefd, gezien, geroken en opgesnoven hebt, zit in jouw persoonlijke bagage en is en blijft van jou. Het zal je helpen jouw doel te blijven bereiken: voluit leven in innerlijke vrijheid, op een manier de helemaal voor jou klopt.

 

Waarom zou je mee gaan?

 • Je gunt jezelf deze unieke ervaring en een verdieping in je eigen persoonlijke ontwikkelingsproces.
 • Het is tijd om je innerlijke kompas te hervinden! En dat ga je vinden! Je mag op mijn professionele expertise en ervaring vertrouwen waarmee ik jou begeleid, om dat stap voor stap te kunnen doen.
 • Je houdt van reizen in een prachtige onbedorven grootse natuur in combinatie met werken aan jezelf op een àndere manier. Speelsheid, sportiviteit, persoonlijk leiderschap ontwikkelen in een totaal andere wereld voelen proeven en ervaren, daar geniet je van. Al deze elementen zitten “verpakt” in deze unieke reis!
 • Het is tijd voor een “markering” in je leven en je wilt daar op een verrassend mooie manier vorm aan geven. Iets doen en ervaren wat ècht impact heeft èn het verschil voor jou gaat maken. Na deze ervaring heb je geleerd hoe je je leven in innerlijke vrijheid en verbinding verder kunt leven. Hoe het voor jou klopt.
 • Je bent op zoek naar een persoonlijke ontwikkelingscursus en je hebt het nog niet gevonden. Je wilt met jezelf aan de slag. Want er zijn belangrijke veranderingen geweest in je leven, een overlijden van een dierbare, een pensionering, een ontslag, verandering van baan of functie. Kinderen het huis uit. Nieuw fase in je leven. De training die je zoekt vind je niet. Dit is avontuur, training, ontwikkeling en reizen tegelijk, in één. Op een waanzinnig mooie en pure plek. De omgeving ademt de eeuwenoude wijsheid van de oorspronkelijke Indianen uit. Met gelijkgestemden bewandel je het pad. En toch, ieder op zijn eigen manier. Hier valt alles samen.

 

DIT IS WAT EEN DEELNEEMSTER NA AFLOOP ZEI:

Toen Marian vertelde over de reis naar Colombia en het bewandelen van het pad La Ciudad Perdida, kreeg ik meteen het gevoel dat ik mee wilde.
Ik vond het een geweldige ervaring. De combinatie van de workshops en het bewandelen van de berg was voor mij een tocht waarin ik de spreekwoordelijke “puzzel stukjes” kon leggen. 
Dit was voor mij een ervaring die ik niet snel vergeet en ik op ieder moment in mijn leven weer kan toepassen. 
Super blij dat ik dit aan mezelf cadeau heb gedaan, ik voel me een rijker mens na deze reis. 

Voor wie is het niet geschikt?

 • Je wilt wel het pad naar La Ciudad Perdida bewandelen en je bent niet geïnteresseerd in je persoonlijke ontwikkeling en de workshops.
 • Je houdt niet zo van wandelen in een totaal onbekende omgeving in de natuur.
 • Je houdt meer van luxe hotels.
 • Je bent niet zo dol op reizen.

 

 

Wat is inbegrepen:

 • Overnachtingen in hotel Ballena Azul in Taganga. Aan de Caraïbische kust nabij Santa Martha.

 • Workshop: één avond, één dag en één ochtend vóór de hike met overnachtingen, maaltijden en (non alcoholische) dranken.
 • De hike naar La Ciudad Perdida inclusief alle overnachtingen en maaltijden onderweg. Inclusief een lokale Spaans en Engels sprekende gids.
 • Verdiepingsoefeningen per dag. Ingebed in de wandeling, speels en creatief. Passend op dat pad. Het zelfde pad wat al zoveel honderden jaren geleden bewandeld werd door de inheemse Indianen met hun wijsheden.
 • 1 dag afsluiting na de hike met maaltijden.

 

Wat is niet inbegrepen:

 • Vlucht naar Colombia. Er zijn 2 opties:
 • Vliegen naar Cartagena en transfer over land in 3 uur naar Taganga.
 • Vliegen naar Bogota en binnenlandse vlucht naar Santa Martha. Transfer van ongeveer een half uur naar Taganga

Ik ben voor deze speciale reis een samenwerkingsverband aan gegaan met Erik Sodekamp. Hij is Travel Counsellor. (aangesloten bij ANVR, Callamiteiten fonds, SGR stichting garantie fonds reisgelden). Door met hem samen te werken, kan ik een pakket aanbieden. Voor jou als deelnemer is dat fijn. Je boekt je vliegticket bij hem, en de reis bij mij. Alles is dan op elkaar afgestemd en in één keer geregeld tegen een scherpe prijs. Bovendien kun je een beroep op hem doen tijdens de reis als dat om wat voor reden noodzakelijk mocht zijn. Erik regelt alles op een betrouwbare manier voor je. Dit geldt ook voor wanneer je vóór of na de reis nog eigen tijd wilt boeken of verder wilt reizen. Neem contact op met Erik en hij regelt het perfect en graag voor je.

 • Reis- en annuleringsverzekering (verplicht!).
 • Persoonlijke uitgaven: denk aan drankjes ’s avonds en eventuele souvenirs.

 

 

 

 

 

Mocht je méér informatie willen, of nog andere vragen hebben, of gewoon over deze reis willen praten met mij, [neem dan gerust contact met me op.

Na aanmelding ontvang je voor jouw gemak een speciale “pak-lijst”. Als je die hanteert, dan weet je zeker dat je alle belangrijke spullen bij je hebt, niet te veel en niet te weinig, precies wat nodig is.

Ik kan niet wachten om te gaan! Jij?

De investering die je voor jezelf doet en jezelf gunt is € 2615,00

LET OP!

Boek je vóór één oktober 2019 dan geldt een vroegboekkorting van maar liefst € 150,00 en betaal je slechts € 2465,00

Boek je samen met iemand anders, dan geldt een korting van maar liefst € 150,00 voor die ander.

Je kunt dus tot wel € 300,00 besparen!

[Ja ik kan ook niet wachten, ik meld me aan en maak graag gebruik van de vroeg boek korting en ik neem iemand mee voor een extra € 150,00 korting]

 

Heb je vragen, nogmaals, neem gerust contact met me op. Ik zou je zo gunnen dat jij jezelf deze reis gunt! Ik weet zeker dat het life-changing wordt. Op weg naar meer evenwicht in jezelf en weten wat voor jou werkelijk belangrijk is in deze fase van jouw leven!

 

TIP! ga nu mee, want dit gebied is nu nog niet zo toeristisch. Daar gaat snel verandering in komen. En deze combinatie persoonlijke ontwikkeling op dit bijzondere pad is uniek en éénmalig.

TIP! De investering die je doet is veel minder dan een gemiddelde 10 daagse persoonlijke  ontwikkelingstraining.

 

Nog even alle voordelen op een rij:

 • Leren,  persoonlijk leiderschap ontwikkelen, wandelen, prachtige natuur, eeuwen oude cultuur op één pad!
 • Prachtig typisch Colombiaans hotel aan de Caraïbische kust.
 • Het pad wat we bewandelen is goed begaanbaar. Goede conditie is nodig. Goede schoenen ook 😉
 • Bagage kan in hotel blijven. Je neemt alleen bagage mee voor tijdens de wandeling.
 • Paklijst volgt na aanmelding.
 • Maaltijden zijn allemaal inclusief evenals (non-alcoholische) dranken.
 • Spaans en Engelstalige gids die ons de weg wijst en speciaal met ons dit pad bewandeld.
 • Als je daar bent, hoef je nergens zelf voor te zorgen, alles is geregeld.
 • Mijn persoonlijke begeleiding. Je mag op mijn expertise vertrouwen bij alle oefeningen, speels en creatief, afgestemd op die omgeving. Ondersteunend om jouw innerlijke kompas te (her)vinden. Persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Ja leren zeggen wanneer je ja bedoelt en nee leren zetten wanneer je nee bedoelt. Hoofd en hart met elkaar verbinden. Leren luisteren naar het gefluister van je lichaam, zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen…. Dit alles neem je na afloop van je reis mee in jouw levens bagage. Met een container aan ervaring, ontdekkingen en lering ga je naar huis om het daar toe te passen in jouw leven van alle dag. Op een manier die helemaal klopt voor jou!
 • Ik beschik over een grote reis ervaring, ook in Zuid Amerika. Spreek vloeiend Spaans en Engels.

Wat regel je zelf:

 • Je vliegticket naar Bogota en dan binnenlandse vlucht naar Santa Martha, dan de transfer van ongeveer een half uur naar Taganga. Of je vliegticket naar Cartagena en dan transfer van 3 uur over de weg naar Taganga.
 • Reis en annuleringsverzekering (verplicht!).
 • Goede conditie.
 • Goede wandelschoenen. Paklijst volgt na aanmelding. Hier zitten overigens geen dure “verrassingen” in 😉 Gaat over meest praktische zaken en die op een rijtje.
 • Wat je verder meeneemt is veel zin in avontuur, wandelen, nieuwsgierigheid naar cultuur. Nieuwsgierigheid naar jezelf, je diep verborgen talenten, krachten, innerlijke drijfveren. Nieuwsgierigheid naar de ander.

 

MEE OP REIS NAAR COLOMBIA:

10 januari – 20 januari 2020

Dit is wat deelnemers direct na een andere reis als feedback gaven:

“Unieke ervaring die ik de rest van mijn leven mee zal nemen op een speciaal plekje in mijn hart”

“Verbinding in vrijheid mogen ervaren. Respecteren van de grens van de ander”

“Intens, energiegevend. Zeker inspirerend en hoop gevend. Professioneel als ook persoonlijk. Groepsproces is zeker meerwaarde”

Nog meer reacties van deelnemers aan vorige reizen:

Heel verhelderend maar vooral openend, richting aanwijzer naar helende weg

Het is echt een cadeau voor mezelf! Dank je wel!