OVER MARIAN

Schrijf je in voor mijn eZine en ontvang gratis het eBook

“Zeg jij Ja wanneer je Nee bedoelt?”

(inclusief codependency test)

 

Marian Verschuren (1960)

 

Marian VerschurenGeboren in Oploo, een klein dorp in Brabant, met als meisjesdroom, stewardess worden bij KLM.
Na 19 jaar met veel plezier gevlogen te hebben en alle carrièrestappen in de cabine doorlopen, heb ik in 2001 besloten om te stoppen met vliegen (lees hier diverse artikelen die ik in de loop der tijd speciaal voor cabinepersoneel heb geschreven).
Hoewel ik tegen iedereen die het horen wilde zei dat het uitstekend met mij ging, werd ik steeds meer geconfronteerd met mijn eigen schaduwkanten. Dit had zijn weerslag op mijn dagelijks leven, mijn gezin en mijn huwelijksrelatie.
Om de neerwaartse spiraal te doorbreken, begon in ik 2004 aan de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)-practitioner. Dit heeft voor mij een grote ommekeer gegeven: inzicht in mijn eigen zijn en handelen. Inzicht in mijn kernvragen. Hier is de kiem gelegd voor mijn praktijk: De Essentie, Praktijk voor Kernvragen.

 

 

Mijn missie

 

Ik ben ervan overtuigd, dat wanneer mensen contact durven maken met hun eigen (oude) pijn, en op die manier de verbinding kunnen maken met hun ratio en hun gevoel, mensen zelfbewuster en steviger in het leven staan. Vanuit dat zelfbewustzijn sta je stevig in je schoenen. Heb je contact met je autonome zelfstandige ik. Zo kun je dicht bij jezelf beslissingen nemen. Gedachten, gevoel en gedrag zijn dan op één lijn: dat “klopt” dan met elkaar! Wanneer iedereen dat in de wereld zou doen, zou er in mijn beleving meer rust, vrede en harmonie zijn. Ook meer eigenheid, want dat kan en mag er dan zijn. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn! Met respect voor elkaar kun je het oneens zijn en toch elkaar in elkaars waarden laten of het nu gaat over werk, privé, relaties dat maakt niet uit. Daar droom ik van, het blijft een oefening om zo te kunnen leven. We mogen het oefenen, iedere dag, begin met jezelf en ervaar wat het je oplevert!!

 

 

Mijn credo


“Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt”!

 

 

Nieuwsgierig naar wat cliënten over mij vertellen?

Klik dan hier >>