OVER MARIAN

Schrijf je in voor mijn eZine en ontvang gratis het eBook

“Zeg jij Ja wanneer je Nee bedoelt?”

(inclusief codependency test)

 

Marian Verschuren (1960)

 

Ik ben Marian Verschuren. Naast mijn passie voor het begeleiden van mensen in het hervinden van hun innerlijke kompas en het leren persoonlijk leiderschap te nemen,  heb ik een grote passie voor reizen. Ik heb een zeer ruime reis ervaring en spreek vloeiend Engels Spaans Frans en Duits.

Ik ben geboren in een klein dorp in Brabant, Oploo. Het dorp voelde al snel te klein…. Al op mijn 14e ben ik in mijn eentje naar mijn correspondentie vriendin in Frankrijk gegaan. Andere mensen ontmoeten, een andere taal spreken. In 1982 ben ik gaan vliegen bij KLM als stewardess. Van 1993 – 2001 was ik senior purser. In 2001 ben ik gestopt met vliegen om thuis te kunnen zijn met onze 2 jonge kinderen van 4 en 6. Dat was een goed besluit en fijn om te kunnen doen. Toch, ik werd ook geconfronteerd met mezelf: wat maakt dat ik doe wat ik doe? Wie ben ik en wat wil ik? Om antwoorden te vinden op mijn vragen, ben ik in 2004 een Neuro Linguïstisch Programmeren opleiding gaan volgen. Dat bleek voor mij een juiste ingang om een begin van antwoorden op mijn vragen te krijgen.. NLP Master, NLP trainer en International NLP Health coach en integratieve psychotherapie opleiding volgde.

In 2007 heb ik mijn bedrijf De Essentie, Praktijk voor Kernvragen opgericht. Sindsdien werk ik als trainer, student begeleider, supervisor, leertherapeut en één op één met individuele cliënten met NLP counseling, Ericksioniaanse hypnotherapie integratieve psychotherapie inner child therapie en EMDR.

Vanaf 2017 heb ik nationale en internationale retreats georganiseerd. Vanuit mijn passie mijn huidige werk en mijn passie voor reizen. Ik maakte een combinatie van voor mij “the best of two worlds”. Hier valt alles samen: persoonlijke groei, leiderschap ontwikkelen, grenzen verleggen, letterlijk en figuurlijk. Leren, ontwikkelen, ervaren, be-leven!

In oktober 2019 ga ik voor een half jaar op reis. Ik vertrek naar Peru waar ik 6 weken rond reis. Daar vandaan ga ik over land en de Amazone naar Colombia. Daar reis ik ook een aantal weken rond om aan te komen aan de Caraïbische kust.

Daar nodig ik je uit om samen met mij een bijzondere reis te maken. 10 januari 2020 – 20 januari 2020.

In Taganga starten we met een workshop en vervolgens bewandelen we met een lokale gids het pad naar La Ciudad Perdida. Hier lees je alles.

Vervolgens reis ik via Panama, San Franscisco en Singapore naar Java, Bali, Lombok en Karimunjawa. Waar ik een retreat organiseer. Dat zal april 2020 zijn. Hierover later meer.

Medio mei 2020 zal ik weer in Nederland zijn. Met al mijn ervaringen en bijzondere persoonlijke bagage.

Het is mijn passie om op mijn reis zoveel mogelijk mensen mee te nemen en mee te laten genieten, ervaren, ontwikkelen. Op weg naar jouw gewenste situatie: jouw persoonlijk leiderschap. Innerlijke groei en ontwikkeling. Ja zeggen wanneer je ja bedoelt en nee zeggen wanneer je nee bedoelt. Vanuit je innerlijke kompas. Innerlijke vrijheid in het leven van alle dag, in werk, persoonlijke en liefdes relaties. Ga je mee?

Voor vragen en opmerkingen neem contact op:

Marianjcm.verschuren@gmail.com  06-28830163

 

 

Mijn credo


“Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt”!

 

 

Nieuwsgierig naar wat cliënten over mij vertellen?

Klik dan hier >>