MARIAN ALS SPREKER

Schrijf je in voor mijn eZine en ontvang gratis het eBook

“Zeg jij Ja wanneer je Nee bedoelt?”

(inclusief codependency test)

 

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die op een luchtige en no-nonsense manier iets te vertellen heeft over Codependentie?

 

 

Dan kan ik daar zeker iets in betekenen!

 

 

In mijn praktijk behandel ik al ruim 10 jaar klachten die te maken hebben met Codependentie. De meest voorkomende valkuil van mensen die last hebben van codependentie is Ja zeggen wanneer zij Nee bedoelen. Ik geef de deelnemers praktische tips meer naar huis om zelf met deze valkuil aan de slag kunnen gaan.

 

 

Ik laat de deelnemers zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om veranderingen in je leven door te voeren. Het zit soms in de kleinste dingen. Hierdoor wordt het integreren van nieuwe gewoonten om Codependentie te doorbreken niet alleen nuttig, maar ook leuk!

 

 

Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik je graag naar de pagina ‘Over Marian’. <<link naar over Marian>>

 

 

Je kunt mij uitnodigen als gastspreker voor onder andere workshops, seminars en netwerkbijeenkomsten vanaf 15 personen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een korte presentatie van 20 minuten of een workshop van een aantal uur. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

 

 

Wanneer je contact met mij opneemt, vind ik het fijn wanneer je alvast de volgende vragen hebt voorbereid:

 

 

  • Wat is de datum en plaats van het evenement?
  • Wat is het verwachte aantal personen?
  • Wat is de achtergrond van de deelnemers?
  • Wat is de tijdsduur van het totale evenement en mijn aandeel daarin?
  • Wat is het doel van het evenement?
  • Wat is het doel van mijn presentatie tijdens het evenement?
  • Wat wil je de deelnemers meegeven aan gevoel et cetera?
  • Wat maakt mijn presentatie voor jou geslaagd?
  • Wat is het budget?

 

 

Ik ben benieuwd naar het evenement en overleg graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn!

 

 

Je kunt contact met me opnemen via:

e-mail marian@marianverschuren.nl of

telefoon 06 288 301 63