REIS NAAR INDONESIË

Diving deep.

Ben jij toe aan een heerlijke verwenweek puur voor jou op een prachtig eiland? Ga dan mee naar Alam Kita een prachtig resort op het eiland Karimunjawa, voor de kust van Java. Hier is het tijd voor JOU. Ontspannen, verdieping maken in je persoonlijke leven, ondersteund door yoga oefeningen. Zwemmen, snorkelen en luieren op het strand onder de ruisende palmbomen.

 

Ga met me mee! Ik nodig je uit voor een 10 daagse persoonlijke ontwikkeling en pure verwennerij op het eiland Karimunjawa in Indonesië. Op Alam Kita, wat betekent “onze natuur”.

Wanneer?

12 april 2020 – 21 april 2020

UITGESTELD WEGENS HET UITBREKEN VAN HET NIEUWE CORONA VIRUS WERELDWIJD.  NIEUWE DATUM VOLGT.

Inzichten vanuit het gedachtegoed van Neuro Linguïstisch Programmeren en Yoga oefeningen wisselen elkaar af.  Laat je op deze prachtige plek verrassen door deze krachtige combinatie en ontdek de diepe intelligentie van jouw lichaam in combinatie met jouw gedachtekracht. In alle rust. Tijd en ruimte voor voldoende mijmeringen, reflecties en ook genieten onder de palmbomen op het strand. Of snorkelen in de zee.

Dit is echt een unieke kans. Deze combinatie van reizen, ontspannen en persoonlijke ontwikkeling, het nemen van persoonlijk leiderschap, het hervinden van je innerlijke kompas,  ontwikkelen wat je wilt ontwikkelen, loslaten wat je wilt loslaten, op  die prachtige plek, dat pareltje op het eiland in de Javazee. De combinatie van pure ontspanning en de rust van de omgeving, het ruisen van de palmbomen en de branding van de zee, zorgen ervoor dat je ècht toe komt aan jezelf. Ontspannen, loslaten wat je wilt loslaten. Verdiepen, reflecteren. Verbinden van hoofd en hart. In verbinding met jezelf JA zeggen tegen jezelf. Je ontdekt wat jij werkelijk wilt! Dat neem je daarna allemaal mee naar huis. Naar jouw leven van alle dag. Om zo het leven te leiden waar jij blij van wordt!

   

Wanneer je naar huis gaat, voel je jezelf herboren en ontspannen. Dat neem je  mee naar jouw leven van alle dag. Alles wat je daar gevoeld, beleefd, gezien, geroken en opgesnoven hebt, zit in jouw persoonlijke bagage en is en blijft van jou. Het zal je helpen jouw doel te blijven bereiken: voluit leven in innerlijke vrijheid, op een manier de helemaal voor jou klopt.

 

Stel jezelf eens voor:

 • Tien dagen helemaal voor jou.
 • Genieten van een prachtige omgeving.
 • Heerlijk verwend worden door het team van Alam-Kita met gezonde en lekkere maaltijden.
 • Ontspanning, afgewisseld met Mind en Body oefeningen op het strand of  in de “Pendodo”. Dat is de gemeenschappelijke ruimte. die staat dicht bij het strand, voor een meest optimale ervaring van alle natuurlijke elementen: wind, zee, branding,  zodat alle zintuigen gestreeld worden.
 • je verblijft in traditionele Javaanse houten bungalows.

 

 

Voor wie is het niet geschikt?

 • Je vindt tien dagen voor jezelf te lang.
 • je houdt niet van persoonlijke verdieping, yoga oefeningen en reflectie.

 

Wat is inbegrepen:

 • Verblijf op Alam Kita
 • Alle maaltijden en (non alcoholische) drankjes.
 • alle yoga en workshops.

 

Wat is niet inbegrepen:

 • Reis naar Alam-Kita.
 • Reis- en annuleringsverzekering (verplicht!).
 • Excursies.
 • Persoonlijke uitgaven: denk aan drankjes ’s avonds en eventuele souvenirs.

Mocht je méér informatie willen, of nog andere vragen hebben, of gewoon over deze reis willen praten met mij, neem dan gerust contact met me op.

Ik kan niet wachten om te gaan! Jij?

De investering die je voor jezelf doet  is € 1150,00

LET OP!

Een vroeg-boek-korting van € 150,00 geldt tot en met 15 januari.

Mocht je iemand anders mee nemen, dan krijg je nog eens extra € 150,00 korting.

Dus je kunt tot wel € 300,00 besparen!

[Ja ik kan ook niet wachten, ik meld me aan en maak graag gebruik van de vroeg boek korting en ik neem iemand mee voor een extra € 150,00 korting]

 

Heb je vragen, nogmaals, neem gerust contact met me op. Ik zou je zo gunnen dat jij jezelf deze reis gunt!  Koppel het eventueel aan een rondreis door Indonesië. Hoe gaaf dat je die hier op deze prachtige parel in de Javazee kunt afsluiten. Opgeladen naar huis, meer inzicht in jezelf, meer verbinding met je innerlijke kompas. Meer innerlijke vrijheid. 

 

Nog even alle voordelen op een rij:

 • Ontspannen,  ontwikkelen, verdiepen, relaxen, genieten, je laten verwennen. Allemaal op een parel in de Java Zee!
 • Prachtig resort. Gebouwd door Margo Niestadt die hier haar droom realiseerde met behulp van crownd funding.
 • Maaltijden zijn allemaal inclusief evenals (non-alcoholische) dranken.
 • Als je daar bent, hoef je nergens zelf voor te zorgen, alles is geregeld, je hoeft alleen maar te genieten en te ontspannen.
 • Mijn persoonlijke begeleiding. Je mag op mijn expertise vertrouwen bij alle oefeningen, speels en creatief, afgestemd op die omgeving. Ondersteunend om jouw innerlijke kompas te (her)vinden. Persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Ja leren zeggen wanneer je ja bedoelt en nee leren zetten wanneer je nee bedoelt. Hoofd en hart met elkaar verbinden. Leren luisteren naar het gefluister van je lichaam, zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen…. Dit alles neem je na afloop van je reis mee in jouw levens bagage. Met een schat aan ervaring, ontdekkingen en lering ga je naar huis om het daar toe te passen in jouw leven van alle dag. Op een manier die helemaal klopt voor jou!

 

Wat regel je zelf:

 • Je vliegticket naar Jakarta en je verdere reis naar Karimunjawa. Karimunjawa is bereikbaar per boot of per vliegtuig.  Er is een fastboat vanuit Jepara die er ongeveer 2 uur over doet en een ferry die ongeveer 4,5 uur over de overtocht doet.Er zijn drie keer per week vluchten vanaf Semerang. Het vliegtuig doet er een halfuur over. Dit schema is voortdurend aan veranderingen onderhevig dus altijd goed kijken wat de huidige situatie zegt…Heb je hulp nodig? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen
 • Reis en annuleringsverzekering (verplicht!).
 • Wat je verder meeneemt is veel zin in ontspanning, persoonlijke verdieping, relaxen, zon en zee. Nieuwsgierigheid naar jezelf, je diep verborgen talenten, krachten, innerlijke drijfveren. Nieuwsgierigheid naar de ander.

 

MEE OP REIS NAAR ALAM KITA:

12 april – 21 april 2020

Dit is wat deelnemers direct na een andere reis als feedback gaven:

“Unieke ervaring die ik de rest van mijn leven mee zal nemen op een speciaal plekje in mijn hart”

“Verbinding in vrijheid mogen ervaren. Respecteren van de grens van de ander”

“Intens, energiegevend. Zeker inspirerend en hoop gevend. Professioneel als ook persoonlijk. Groepsproces is zeker meerwaarde”

Nog meer reacties van deelnemers aan vorige reizen:

Heel verhelderend maar vooral openend, richting aanwijzer naar helende weg

Het is echt een cadeau voor mezelf! Dank je wel!