COACHING

Korte intensieve individuele begeleiding!

Je zoekt een doorbraak in je leven, je wilt af van dat onbestemde gevoel

Je hebt al jaren het idee dat je ergens tegenaan hikt. Je weet al een tijd dat er iets niet helemaal lekker zit. Bij jezelf, je werk en/of je relatie. Daarom zoek je iemand die eens met je meekijkt. Iemand die kennis van zaken heeft en jou begrijpt. Iemand die met je meebeweegt en meedenkt. En die jou effectieve tips en oefeningen geeft.

Of misschien heb je vage onbestemde gevoelens. Emoties die je af en toe vanuit het niets lijken te overvallen. Daarom zoek je iemand die naar je luistert. Jou de juiste vragen stelt. En die je helpt om jouw gevoelens beter te leren begrijpen en er iets mee te doen als je dat wilt.

Of je hebt het idee dat je relatie niet meer is wat die was…. Of wellicht nooit geweest is. Het kan beter, maar hoe? Daarom zoek je iemand die met je meekijkt. Die de vinger op de zere plek legt. En je fijne tips ter verbetering geeft.

Ik wil graag die persoon voor jou zijn!

“In verband met een moeilijke werksituatie ben ik bij Marian terecht gekomen voor een coachingstraject. Bij Marian kun je helemaal jezelf zijn. Alle gevoelens en gedachten mogen er zijn en ik heb nooit gevoeld dat ik iets niet kon zeggen. Marian weet steeds de juiste vragen te stellen en zet je door haar vragen aan het denken. Ik heb door haar vragen en gesprekken veel inzicht gekregen in mijn eigen drijfveren en dat heeft mijn leven in alle opzichten een positieve wending gegeven. Ik ben niet alleen verder gekomen met het probleem op mijn werk, maar het heeft ook een positief effect gehad op mijn relatie met anderen, waarvan mijn man en kinderen de belangrijkste zijn. Het hele traject is voor mij het begin van een nieuw pad geweest. De reis is nog niet afgelopen en ik geloof dat die nooit afgelopen zal zijn, maar ik ben nu beter dan ooit in staat om mijn eigen pad te volgen. Ik heb samen met Marian gekozen voor een intensief traject, waarbij ik na iedere bijeenkomst een verslag schreef en Marian daarop reageerde. Ik kan het iedereen aanraden. Het dwingt je om het gesprek nog eens de revue te laten passeren en na te denken over wat je hebt besproken. Bij het schrijven had ik ook altijd wel weer nieuwe gedachten, die ik dan niet tot de volgende keer hoefde te bewaren. Het was voor mij de perfecte manier om het traject niet te laten verzanden in de waan van de dag.” — Een gelukkige(r) vrouw, moeder, echtgenote, vriendin en ondernemer

 

ALLÉÉN KOM JE ER SOMS NIET UIT.

 

Het is gewoon fijn als er iemand voor je is. Iemand die je vertrouwt en die verder geen relatie met je heeft. Je praat weleens met vrienden of vriendinnen maar er blijven vragen rondzingen die je niet beantwoord krijgt. Of iedereen geeft je een ander advies.

Wat doe je? Veel mensen blijven hier jaren mee rondlopen. In de hoop dat de gevoelens vanzelf verdwijnen. Dat hun leven vanzelf beter wordt. Alleen gebeurt dat niet…

Heel graag help ik jou hierbij! Ik snap dat er moed voor nodig is. Ergens diep in jezelf weet je wat jij toch het liefste wilt. Daag jezelf uit om te voelen wat jij nodig hebt, waar jij het meest bij gebaat bent en wat bij jou past, ik help je daar heel graag bij! Dus laten we praten, zodat jij die verlangde doorbraak krijgt.

“Al jaren onderdrukte ik enkele problemen in mijn relatie, maar dat lukte me de laatste tijd toch steeds minder, ze verzuurden mij helemaal. Ik realiseerde me dat ik dit zelf niet meer aan kon en kwam bij Marian in therapie terecht.

Van te voren wist ik niet wat ik zou kunnen verwachten van de therapie (en sowieso therapie in het algemeen). Dat bleek dus beslist ongegrond, het sloot allemaal perfect aan bij waar ik blijkbaar behoefte aan had, zonder me dat van te voren te realiseren. Vanaf de eerste sessie had ik een goede klik met Marian, ik voelde me volkomen veilig en durfde dingen te zeggen die ik nog nooit met iemand had gedeeld. Er was een oprecht vertrouwen en ik heb geen enkele keer het gevoel gehad dat ze over mijn problemen oordeelde. De ‘afstand’ die Marian bij mij koos was precies goed, niet te ver af of te dicht bij. De koppeling van (geschreven) reflectie direct na een sessie had een goed effect. Doordat ik (vaak moeizaam) mijn gedachten na de sessie op papier moest zetten (en dat is soms heel lastig), maakte dat de dingen van de sessie zelf (hulp, richting, advies) béter landden. Zeker samen met de daaropvolgende reacties van Marian.

Marian liet mij ervaren dat dingen uit het heden kunnen ‘leunen’ op gebeurtenissen uit het verleden. Dit moet je eerst aanpakken en een plek geven. Haar metafoor “een hand geven” kwam eerst wat twijfelachtig aan bij mij, maar oh wat bleek dat juist te zijn!

Marian heeft mij enorm geholpen! Ze zegt dat het door mijzelf komt… maar zij heeft het allemaal mogelijk gemaakt. Ik had van te voren nooit gedacht dat dit zo’n gunstig effect op mij zou hebben. Ik vind haar stijl, manier van aanpak heel erg plezierig.” — Henk

 

HOE LANG DUURT DIT EEN OP EEN PAKKET?

 

Dit traject duurt minimaal vier maanden. Sommige klanten willen daarna graag verder en het pakket met één of meer maanden verlengen. Weet dat dit tot de mogelijkheden behoort.

 

“Het kostte heel wat zelfoverwinning en tijd, voordat ik de stap durfde te zetten richting het zoeken van hulp. In 45 jaar tijd had ik een aantal blokkades opgebouwd die mij in mijn thuis- en werksituatie knap in de weg begonnen te zitten. Wie kies je uit, om hulp aan te vragen? Als je die persoon niet kent, kun je daar dan je hele binnenste neerleggen. Kun je die persoon jezelf toevertrouwen?

Op aanraden van een vriend heb ik Marian gebeld en een afspraak gemaakt. Ik voelde direct vertrouwen. Marian ging heel natuurlijk en laagdrempelig te werk. Ze wist mijn “pijnpunten” goed en snel naar boven te krijgen en ze op een, voor mij, verbazend effectieve en eenvoudige manier te “behandelen”. 

Nu, na een 5-tal sessies, voel ik me bevrijd van mijn blokkades. Ik functioneer een stuk beter. Zowel thuis als op mijn werk! En voor mijn omgeving is het effect ook goed merkbaar. 

Mijn vertrouwen is zeker niet beschaamd, het is beloond!” – Koos

 

HOE ZIET DIT PAKKET ER CONCREET UIT?

  • 6 individuele sessies van maximaal 1,5 uur
  • Na iedere sessie schrijf je een reflectie verslag. Uitleg over reflectie en een format tijdens onze eerste afspraak.
  • Gegarandeerd binnen 24 uur feedback op het reflectie verslag van de mijn kant, zodat je daarmee meteen verder kunt.
  • Het reflectie verslag met mijn feedback, is een extra verdieping op de sessie, en zorgt ervoor dat je sneller en effectiever de stappen kunt gaan zetten die je wilt gaan zetten. Op weg naar jouw gewenste situatie.
  • Extra: bel of mail mogelijkheid één keer tussen twee afspraken door. Mocht ik niet direct opnemen, garandeer ik een reactie altijd binnen 24 uur.
  • Ook deze bel- en of mail afspraken zorgen ervoor dat we samen vinger aan de pols houden voor een spoedig verlopend proces op weg naar jouw gewenste situatie.

 

Het zal duidelijk zijn geworden, dat deze manier van werken inderdaad effectief en intensief is! Ook confronterend en pijnlijk soms. Toch, diep van binnen wil jij dit aangaan. Je wilt je worsteling loslaten, je angsten loslaten, je belemmerende overtuigingen loslaten! Je wilt het leven leven waar jij blij van wordt, bevrijd van alles wat je nu nog in de greep houdt! Er is lef en moed voor nodig om dit intensieve traject aan te gaan. Echter, het levert je na iedere individuele afspraak en het contact tussendoor veel helderheid en inzicht op waar je direct mee verder kunt! Op deze manier bespaar je jezelf een langer traject en bereik je sneller jouw gewenste situatie: één van meer rust, overzicht, blijdschap, geluk en ontspanning! Werkelijk contact met jezelf en weten wat jij echt wilt!

 

Resoneert het bij je? Waag dan de stap en maak met mij een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek! Ik snap dat er moed voor nodig is want zoals gezegd, het is intensief! Ergens diep in jezelf is dit wellicht wat jij toch het liefste wilt. Je ratio zal je misschien proberen te weerhouden…. Daag jezelf uit om te voelen wat jij nodig hebt, waar jij het meest bij gebaat bent en wat bij jou past![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

“Al jaren onderdrukte ik enkele problemen in mijn relatie, maar dat lukte me de laatste tijd toch steeds minder, ze verzuurden mij helemaal. Ik realiseerde me dat ik dit zelf niet meer aan kon en kwam bij Marian terecht. Vanaf de eerste afspraak had ik een goede klik met Marian, ik voelde me volkomen veilig en durfde dingen te zeggen die ik nog nooit met iemand had gedeeld.

Er was een oprecht vertrouwen en ik heb geen enkele keer het gevoel gehad dat ze over mijn problemen oordeelde. De ‘afstand’ die Marian bij mij koos was precies goed, niet te ver af of te dicht bij. De koppeling van (geschreven) reflectie direct na een sessie had een goed effect. Doordat ik (vaak moeizaam) mijn gedachten na de sessie op papier moest zetten (en dat is soms heel lastig), maakte dat de dingen van de sessie zelf (hulp, richting, advies) béter landden.

Zeker samen met de daaropvolgende reacties van Marian. Ze liet mij ervaren dat dingen uit het heden kunnen ‘leunen’ op gebeurtenissen uit het verleden. Dit moet je eerst aanpakken en een plek geven. Haar metafoor “een hand geven” kwam eerst wat twijfelachtig aan bij mij, maar oh wat bleek dat juist te zijn! 

Marian heeft mij enorm geholpen! Ze zegt dat het door mijzelf komt… maar zij heeft het allemaal mogelijk gemaakt. Ik had van te voren nooit gedacht dat dit zo’n gunstig effect op mij zou hebben. Ik vind haar stijl, manier van aanpak heel erg plezierig.” – Henk

 

INVESTERING

 

Voor dit pakket van vier maanden is de investering 2.500 euro (inclusief Btw). Je kunt in 4 termijnen betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk – indien je dit wenst – dat ik een offerte maak voor je werkgever. Immers, je werkgever is erbij gebaat, dat je in alle opzichten lekker in je vel zit. Alles wat je leert, zal bijdragen aan meer persoonlijke effectiviteit en zakelijk functioneren. De offerte behelst dan een persoonlijk ontwikkelingstraject of persoonlijke/individuele effectiviteitstraining. Over de inhoud doe ik geen mededelingen naar de werkgever.

Heb je een eigen bedrijf, dan kun je dit pakket als opleidingskosten opvoeren en natuurlijk de BTW aftrekken.

 

Het is mogelijk indien je dit wenst, dat ik een offerte maak voor je werkgever. Immers, je werkgever is erbij gebaat, dat je in alle opzichten lekker in je vel zit. Alles wat je leert, zal bijdragen aan meer persoonlijke effectiviteit en zakelijk functioneren. De offerte behelst dan een persoonlijk ontwikkelingstraject of persoonlijke/individuele effectiviteitstraining. Over de inhoud doe ik geen mededelingen naar de werkgever.

Heb je een eigen bedrijf, dan kun je dit pakket als opleidingskosten opvoeren.

 

WANNEER KAN IK BEGINNEN?

 

Zodra je ja hebt gezegd tegen jezelf en dit traject plannen we onze eerste online of live-sessie in.

 

“Al jaren leefde ik met een gevoel dat ik maar niet volwassen werd, ondanks dat ik 43 jaar ben. Al jaren had ik een interne criticus die me geen rust gunde in m’n hoofd: altijd bezig, altijd kon iets beter en er altijd zijn voor iedereen, zonder er bij na te denken wat het met mij deed of wat ik er zelf van vond. S

amen met Marian heb ik de zoektocht aan durven gaan naar antwoorden op mijn vragen, rust te vinden en mijn specifieke tools hiervoor te ontwikkelen. Eindelijk heeft het gevoel een woord, is het iets bekends en het allerbeste, kan ik er iets aan doen!

Marian heeft me enorm geholpen door me terug op de rails te zetten, de juiste vragen te stellen/feedback te geven en er altijd te zijn danwel met skype, danwel per email. Ik kon mezelf zijn bij Marian, ze heeft geen (ver)oordeel over de rugzak aan ervaringen en zoekt ook geen schuldige; ze wilde alleen mij helpen.

Wat daarbij ook enorm helpt is dat ze uit eigen ervaring werkt en ze dus de pijn en frustratie binnen het traject begrijpt en me goed kon helpen. Ik heb de maanden dat ik met Marian gewerkt heb als zeer bijzonder en leervol ervaren in m’n leven. Zeer waardevol en voor mij life changing!” – Anoniem

 

DIT IS WAT DIT EEN OP EEN PAKKET JE KAN OPLEVEREN:

 

De uitkomsten van dit traject zijn voor iedereen anders.

Sommige van mijn klanten zijn eerder bij een coach of therapeut geweest. Wat hen niet altijd het gewenste gevoel en resultaat heeft opgeleverd. Dat kan je nu het idee geven dat coaching niet werkt. Ik wil je van harte uitnodigen om met mij in gesprek te gaan, gewoon vrijblijvend, omdat ik dit pakket bewust anders heb ontwikkeld, in nauwe samenspraak met mijn cliënten.

 

WAT HET JE IN IEDER GEVAL OPLEVERT:

 

  • Je hebt veel meer zelfvertrouwen
  • Je weet of en hoe je verder wilt in jouw relatie
  • Je hebt de regie weer in handen over jouw eigen innerlijke welbevinden

 

HEB JE INTERESSE IN DIT PAKKET? MAAK EEN BEL AFSPRAAK!

 

Heb je interesse? Neem contact met me op voor het maken van een telefonische afspraak. Dan gaan we samen overleggen of dit pakket het juiste is voor jou om nu te doen. En op deze manier leer je mij ook beter kennen – kijk ook even deze video:

 

Neem alsjeblieft ook contact met me op als je eerst nog wat meer wil weten en of je vragen hebt.

 

HOE ZIET ZO’N TELEFOON GESPREK ER UIT?

 

Ik hou één uur vrij in mijn agenda voor onze afspraak zodat er genoeg tijd is om elkaar te leren kennen. En om te kijken of dit ook echt is wat je nodig hebt. Als ik denk dat dit 1-op-1 pakket de oplossing voor jou is, zal ik dat zeggen. En ook laat ik het weten als ik denk dat iets anders meer geschikt is voor jou.

Na onze afspraak krijg je natuurlijk genoeg tijd om een goede beslissing te nemen. Je hoeft niet in het gesprek te beslissen, ik ga je ook niet verleiden met bonussen ofzo. Zodra je besluit om met mij te gaan werken, plannen we jouw eerste sessie in.

 

Als je doet wat je altijd gedaan hebt,
krijg je wat je altijd gekregen hebt!

 

Schrijf je in voor mijn eZine en ontvang gratis het eBook

“Zeg jij Ja wanneer je Nee bedoelt?”

(inclusief codependency test)